Maria amb orgull. Programa d’activitats

Maria amb orgull

MARIA AMB ORGULL
Amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI, L’Ajuntament de Maria ha presentat, davant els mitjans de comunicació, un programa d’actes, activitats i exposicions dirigides a donar visibilitat i promoure la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI. Amb aquest programa volem mostrar el compromís de l’Ajuntament per impulsar polítiques adreçades a aconseguir una societat justa, diversa i inclusiva, on cap persona pateixi discriminació per la seva identitat o expressió de gènere.
Entre els actes destacats, cal recordar el concert de divendres 25, acompanyat d’un espectacle de llum, la penjada de la bandera i la lectura del manisfest.
Al llarg de tot el mes d’agost es duran a terme una sèrie de concerts amb el lema “Sortim a la fresca”.