Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició fotogràfica PECCAMEN-IS de Massay Fotografia

28 de maig de 2021 a les 18:30 fins a les 20:30

Darrera del pseudònim Massay Fotografia s’hi amaga en Macià Puiggròs, artis- ta multidisciplinar que, finalment, ha abraçat la fotografia com a mitjà de vida. Dins la seva trajectòria com a fotògraf podem trobar vessants ben diferencia- des: Per una banda es dedica als serveis fotogràfics per encàrrec: fotografia immobiliària, de producte, retrats,… i per l’altra mostra una part més personal i artística en què ha desenvolupat diversos projectes de fo- tografia d’autor que s’han materialitzat en diferents mostres i exposicions, una de les quals es troba actualment itinerant, Peccamen-is.
Des de fa més de 8 anys organitza cursos i tallers de fotografia, tant de tèc- nica en general, com d’específics, com retrat, fotografia nocturna o macro- fotografia i fotografia amb smartphones.

PECCAMEN-IS és un dels seus projectes més personals. Una relectura contemporània dels instints, els vicis, les passions de l’ànima o el que la tradició més eclesiàstica anomena pecats capitals. Hi crea una reflexió sobre l’ésser humà i la seva ambigua relació amb el mal i amb el perfeccionisme moral, sense tractar de reivindicar-los ni de condemnar-los, sinó d’utilitzar-los com a punt de partida per a una reflexió a fons sobre la condició humana.
Són l’anhel de la perfecció? Les ganes de complir els nostres desitjos més interioritzats? De colmar les nostres necessitats més bàsiques i arrencar les més arrelades al nostre ésser?

Mostra els detalls

Data:
28 de maig de 2021
Hora:
18:30 fins a les 20:30

Recinte

Capella Fonda

Mostra els detalls

Data:
28 de maig de 2021
Hora:
18:30 fins a les 20:30

Recinte

Capella Fonda